Gå til hovedindhold

Mere om os

Som ung kan du tumle med mange ting. Det kan fx være mobning, skoletræthed, manglende selvværd, tanker om selvmord, angst, misbrug, problemer i familien, selvskade, tankemylder, kæresteproblemer og meget mere. Det, der fylder hos dig, tager vi seriøst. Vi lytter, og du får hjælp med det samme.

  • Læs op

Indhold

    Gratis samtaler for unge mellem 13 og 17 år

    Er du nysgerrig på, om vores tilbud kan være noget for dig, eller én du kender, så kontakt os for en uforpligtende snak.

     

    Du er mellem 13 og 17 år og bor i Aarhus Kommune. Du er her frivilligt - fordi det giver mening for dig.

    Vi er fem professionelle ungerådgivere. Vi har mange års erfaring med at tale med alle unge om stort og småt. Vi brænder alle for at gøre en forskel, og vi gør os umage for, at du føler sig tryg i vores samtaler.

    Alle støder ind i problemer, som kan være svære at løse alene. Måske går du i din hverdag og tumler med noget, som du gerne vil dele og/eller har brug for hjælp til at håndtere. Ingen problemer er for store eller for små. Vi lytter, og vi er her for din skyld. Vi arbejder altid med at finde muligheder og løsninger sammen med dig ud fra dine ønsker. Hvis der er behov for en anden hjælp, end den vi tilbyder, hjælper vi dig trygt videre til det rette tilbud.

    Vores erfaring er, at vi oftest kan give dig den bedste hjælp, hvis dine forældre kender til og kan støtte op om forløbet i Ungekontakten. Vi aftaler sammen, hvad dine forældre skal vide, og hvad du ønsker, skal være fortroligt.

    Vil du være anonym, kan du:

    • Møde personligt op i vores åbningstid.
    • Skrive en mail fra en mailkonto, hvor dit for-og efternavn ikke fremgår.
    • Ringe fra et taletidskort eller trykke #31# for skjult nummer. Husk at fortælle os, at du ønsker at være anonym.
    • Benytte sms eller chatten.

    Tavsheds- og underretningspligt

    Som rådgiver i et kommunalt ungdomstilbud har vi tavshedspligt. Det betyder, at det, du fortæller, bliver mellem os. Bliver vi alvorligt bekymrede for din udvikling og trivsel, skal vi dog informere Socialforvaltningen. Hvis det er tilfældet, snakker vi på forhånd med dig og eventuelt dine forældre om, hvordan Socialforvaltningen kan hjælpe dig.

    Sidst opdateret: 8. marts 2024